Lindsey pakt titel op seniorentoernooi

Terwijl vele leden op vakantie waren of in het zonnetje lagen, waren er drie die in de zaal stonden te zweten. Beau was in Arnhem voor een Junior Master jeugdtoernooi. Geen winst in de single en dubbel, maar zeker in de single mooie, spannende wedstrijden.
Gino en Lindsey deden mee aan het Kumpoo RTC Open in Leidschendam. Bij dit seniorentoernooi kwam Gino in de HD-6 (met Brian van Vliet van Pip) niet door de poule, maar behaalde wel een kwartfinaleplaats in de HE-6. In de mix met Lindsey werd niet gewonnen. Lindsey kwam naast de mix ook uit in de damesdubbel-6 en heeft daar met Wendy Bijl (Ribad) de eerste plaats gepakt! Lindsey had weleens eerder op een seniorentoernooi op niveau 8 prijzen behaald, maar dit is haar eerste titel op niveau-6! Daar mag je erg trots op zijn, Lindsey!

Geplaatst in Uncategorized

Geen speelgelegenheid op Koningsdag en in de meivakantie

Op vrijdagavond 27 april is de zaal gesloten vanwege Koningsdag, zaterdagochtend 28 april is de zaal beschikbaar voor de jeugd. Hierna is er geen speelgelegenheid meer in verband met de Mei-vakantie. Vanaf dinsdag 15 mei gaan we weer beginnen.

Geplaatst in Uncategorized

Mooi lustrum 3Bhoektoernooi

Op zaterdag 25 maart vond het 30e 3Bhoektoernooi plaats. Het aantal inschrijvingen was helaas wat lager dan vorig jaar, maar het was een enerverend toernooi. Het toernooi vond plaats onder de naam Formzet BC TAB Fly Over 3Bhoektoernooi 2018. Naast hoofdsponsor Formzet waren er nog een aantal lokale sponsors.
In de HE6 bereikten de broers Lucas (BC Asterix) en Milan Koot (Pip) de finale. Dat was voor beiden de eerste keer, Milan won de spannende finale. In de VE6 werd Eline Clarisse (ELO United) de kampioen, Ilona Geene (Pip) pakte de tweede plaats. Het gemengd dubbel was een prooi voor Peter den Boer en Rachelle Mosterd (Pip) die in de finale vader Dago en dochter Kira Hoyer (BC Delft) versloegen. In de herendubbel wisten Hidde Duivenvoorden (Fly Over) en Milan Koot hun titel te prolongeren ten koste van Marcel Ardon (Pip) en Peter Klok (TFS).
In de categorie 8 wist Sara Lee van der Hulst (Fly Over) zich te plaatsen voor maar liefst 3 finales, maar raakte helaas geblesseerd waardoor deze finales niet konden worden gespeeld. In de ME 8 ging de titel naar Imme de Wilde (Fly Over) voor Sara Lee. In de GD 8 ging de titel naar Brian van Vliet en Esmee Hoogerbrugge (Pip) voor Sara Lee en Thimo Overes (Fly Over). In de DD 8 werden Lindsey Beernink en Elise Manhoudt (Fly Over) kampioen voor Sara Lee en Imme.
In de HE 8 ging de finale tussen twee pippers, Jeroen van Venetie versloeg Brian van Vliet. In de HD 8 werden Fabian Leidelmeyer en Henric van der Wouden (Nerash) kampioen, de tweede plaats was in dit onderdeel voor vader Ed Swanborn (Fly Over) en zoon Dico (Zeemeeuwen).
Voordat de prijsuitreiking plaats vond, bedankte Roel de diverse vrijwilligers en sponsoren. En uiteraard de toernooicommissie (Benjamin van Bavel, Lucas Koot en Milan Koot) en Maudy den Boer die de commissie de gehele dag had ondersteund. In Ricky’s Sportsbar werd daarna nog gezellig teruggeblikt op een mooie zaterdag. Op naar volgend jaar!

NB: Natuurlijk was onze huisfotograaf Remko Bot alias Stiefpaparazzi weer present. Met altijd een grijns op het gezicht heeft hij weer veel mooie foto’s geschoten, binnenkort komt hierover meer nieuws. Dank alvast, Remko!

Uitslagen 3Bhoektoernooi 2018

Geplaatst in Uncategorized

Toernooipagina toegevoegd aan website

Ga naar: Toernooien Fly Over

Geplaatst in Uncategorized

Loting van 3Bhoektoernooi is verricht!

De toernooicommissie heeft de loting voor het Formzet BC TAB Fly Over 3Bhoektoernooi 2018 verricht! De loting staat online. De wedstrijdplanning komt volgende week.

 

http://badmintonnederland.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=C1ECFFC7-8733-4BAD-8310-593848578672

Geplaatst in Uncategorized

BC TAB Fly Over is jarig

Vandaag op 11 maart is Fly Over jarig, we bestaan nu 31 jaar!

En als je nog mee wilt doen aan het 3Bhoektoernooi op zaterdag 24 maart, moet je snel zijn!

http://badmintonnederland.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=C1ECFFC7-8733-4BAD-8310-593848578672

Geplaatst in Uncategorized

Cees van der Sman overleden

Beste seniorleden en (ouders van) jeugdleden, op dinsdagmiddag 27 februari kregen wij het bericht dat Cees van der Sman is overleden. Wij zijn hierover erg verdrietig. Cees heeft een aantal jaren deel uitgemaakt van ons Bestuur als consulent jeugdzaken en vice-voorzitter, en hij is voorzitter geweest van de jeugdcommissie en toernooicommissie. Ook stond hij aan de basis van verschillende clinics-projecten die op scholen in Lansingerland zijn uitgevoerd. Hij droeg zijn liefde voor het badminton, BC TAB Fly Over en in het bijzonder voor de jeugdafdeling vol enthousiasme uit. Wij gaan hem enorm missen!

Op dinsdagavond 27 februari hebben wij in de zaal stil gestaan bij het verlies van Cees. Het Bestuur heeft uit respect voor Cees besloten dat de activiteiten voor de jeugd a.s. zaterdag 3 maart (training en competitie) worden afgelast.

Bovenal wensen wij Pascal, zijn vrouw Ann en zoon Beau heel veel sterkte met dit grote verlies.

Namens BC TAB Fly Over,

Roel van Harten

 

Geplaatst in Uncategorized

Fly Over doet mee aan recreantentoernooi BC Delft

Op de vroege zondagochtend van 25 februari vertrokken 6 recreanten en 3 jeugdspelers richting Delft. In de ochtend werden de dubbels gespeeld. Ron en Vincent kwamen uit in de HD-beginners en wisten 1 winstpartij te noteren. In de herendubbel-gevorderd pakten Marco en Niko de 4e plaats, en de combinatie Ryan/Wilco de 5e plaats. Suzanne speelde met Mariska van Dijk (Pip) in de damesdubbel-gevorderd, maar waren daar niet succesvol. Sara Lee, die dubbelde met Annemarie Sohier (BC Schollevaar) als vervanger van de zieke Imme, eindigde op een keurige 3e plaats. Mooie wedstrijden en veel plezier, maar ook vermoeide koppies. Gelukkig volgde hierna de lunchpauze.

De mixen stonden ‘smiddags op het programma. Bij de beginners wisten de koppels Ron/Suzanne en Marco/Ria Geene (van Pip) geen wedstrijden te winnen, maar wat hebben ze gestreden! Bij de gevorderden deden 3 koppels mee: Isabelle/Wilco, Mariska/Niko en Ryan/Sara Lee. Geen winst voor Wilco en Isabelle, 1 winstpartij voor Niko en Mariska, en 2 voor Ryan met Sara Lee. Ryan en Sara Lee misten zo maar net de finale!

Ondanks een flink aantal deelnemers van Fly Over werden er geen prijzen gepakt. Het was echter een erg gezellig toernooi, dus volgend jaar zetten wij het toernooi weer op de agenda!

NK 26022018

Geplaatst in Uncategorized

Geslaagd ouder-kindtoernooi BC TAB Fly Over

Op zaterdag 10 februari vond het jaarlijkse ouder-kindtoernooi plaats. Uitgangspunt is dat jeugdleden inschrijven met vader of moeder, maar vele andere combinaties zijn toegestaan. Denk aan broers, zussen, ooms, tantes, neven, nichten, vrienden, moeten we nog verder gaan? Het belangrijkste is het spelplezier en dat was volop aanwezig!
Uiteraard zijn er ook winnaars te noemen:
Poule A : 1e Teun + Joost
2e Dico + Tom
Poule B: 1e Kana + Suzanne
2e Marieke + Puk
Poule C: 1e Saske + Pedro
2e Lorain + Vincent
poule D: 1e Sara Lee + Ron
2e Boris + Joey.

Dank aan alle deelnemers, vrijwilligers, publiek, en Arless voor de prijsuitreiking. Organisatie was strak in handen van Wilco en Wouter! Kijk even naar het foto-album op onze Facebookpagina voor zowel actiefoto’s als foto’s van de winnaars. Hiervoor dank aan Anetta en Wouter. En natuurlijk tot volgend jaar!

Geplaatst in Uncategorized

Schrijf je in voor het 30e Formzet BC TAB Fly Over 3Bhoektoernooi!

Ons jaarlijkse 3BHoektoernooi komt er weer aan. Het belooft een bijzonder toernooi te worden, want het toernooi vindt voor de 30e keer plaats!

Op vrijdagavond 23 maart (19.30 uur tot maximaal 23.00 uur) en zaterdag 24 maart (09.00 uur tot maximaal 22.00 uur) vindt het weer plaats. Het toernooi kent 2 niveau’s: niveau 6 (mix-competitie hoofdklasse t/m 2e klasse, en mannen A) en niveau 8 (mix-competitie 3e klasse en lager, en mannen B en C). Zoals ieder jaar vindt ook nu de mix en de dames/herendubbel plaats in poulevorm, dus gegarandeerd meerdere wedstrijden per onderdeel! Het enkelspel wordt in principe via een afvalsysteem gespeeld.

Vol is vol, dus schrijf je snel in via toernooi.nl

Toernooi.nl

Geplaatst in Uncategorized