Toernooien

Open toernooien BC TAB Fly Over

Fly Over heeft een lange toernooitraditie en daar zijn wij trots op. In 1989 vond het eerste competitieve seniorentoernooi plaats onder de naam 3Bhoektoernooi. De eerste toernooibegeleiding bestond uit Dick van Veen, Pedro Fijan, Frits Veenman, Pieter van der Ham, Kees Bos en Robert van Veen. Door de jaren heen is het toernooi in de regio een begrip geworden en ook steeds meer jeugdig talent vindt de weg naar dit toernooi. Traditiegetrouw vindt het toernooi jaarlijks eind maart plaats. Op zaterdag 24 maart 2018 vond het jaarlijkse toernooi voor de 30e keer plaats! Tegenwoordig bestaat de commissie uit: Benjamin van Bavel, Lucas Koot en Milan Koot.

3Bhoektoernooi 2018

In 2009 vond het eerste open jeugdtoernooi van Fly Over plaats. Opgezet door Rohin Mehra en ondersteund door Dion van Adrichem, Laura Storre, Wilfred van Duijne, Janine Vermeulen en Thierry van den Bosch. Dit toernooi vindt jaarlijks plaats in oktober en is zeer populair in Lansingerland en omstreken. Op 6 oktober 2018 vindt het toernooi al voor de 10e keer plaats! De toernooicommissie bestaat uit: Benjamin van Bavel, Lucas Koot, Milan Koot en Thimo Overes.

Cees van der Sman Jeugdtoernooi 2018 van BC TAB Fly Over

Voor de meer recreatieve en lagere competitiespeler organiseert Fly Over sinds 1997 een open recreantentoernooi. Opgezet door Niko Koot en John Voorn en niet meer weg te denken van de jaarlijkse kalender. Uit de regio komen veel recreanten graag een avond dubbelen/mixen met wedstrijden op tijd. Na vertrek van John, wordt het toernooi nu al vele jaren door Roel van Harten en Niko Koot georganiseerd. In november 2017 vond het toernooi al voor 20e keer plaats!

============

Interne toernooien

Behalve de open toernooien organiseert Fly Over ook jaarlijks interne toernooien: de clubkampioenschappen voor jeugd en senioren, het ouder-kindtoernooi, een nieuwjaarstoernooi. Ook organiseert Fly Over jaarlijks samen met Pip uit Berkel en Nerash uit Bergschenhoek het Lansingerlandtoernooi.