Clubkampioenschappen.

Nieuwe clubkampioenen en een gezellig clubfeest bij Fly Over!                                                 

 

Een bijzondere editie van de jaarlijkse clubkampioenschappen is achter de rug. Immers dit jaar werd het toernooi gevolgd door de viering van het 30-jarig bestaan van Fly Over.

Eerst het sportieve deel. In de jongste groep meisjes (ME13) wist Kana de eerste plaats te pakken, in de groep daarboven (ME15) was de titel voor Lorrain. In de gemengd enkel U15 was Luuk de winnaar. In de dubbelpoules bij de jeugd werden Beau en Marieke, en Boris en Lorrain de kampioenen. In het enkelspel recreanten-2 pakte Lente de titel.

In een zestal categorieën stond de titel clubkampioen op het spel, wat behalve eer en glorie ook betekent dat de namen in de wisselbekers worden gegraveerd. Heel bijzonder dit jaar, want in alle onderdelen nieuwe namen!

Bij de jeugd heten de nieuwe clubkampioenen enkelspel Beau en Sara Lee. Bij het enkelspel recreanten-1 is Wilco de winnaar geworden, in het dubbelspel recreanten zijn dat Hans en Lente. Bij de senior competitiespelers is Roel de nieuwe clubkampioen enkelspel, en komen de namen van Ed en Milan op de beker voor het dubbelspel.

Bij de heerlijke  bbq (dank aan Jumbo Bleiswijk) werden de vrijwilligers in het zonnetje gezet en vond de prijsuitreiking van de clubkampioenschappen plaats. Het clubfeest daarna had volop activiteiten in zich: een ‘Heel Fly Over bakt’-taartenwedstrijd, een loterij, oud-Hollandse spelen, een badminton quiz, een springkussen voor de jongste jeugd, muziek van DJ Jolie en het team achter de bar zorgde voor lekkere hapjes en drankjes. Ook nam voorzitter Roel het woord nog om het erelidmaatschap van Hidde officieel te maken.

Al met al was het een bijzonder weekend, bruisend van activiteiten, neergezet door de vrijwilligers van BC TAB Fly Over!