Eerste toernooiweekend achter de rug

Volgend weekend begint voor de senioren de najaarscompetitie. Het afgelopen weekend waren er al diverse toernooien. Zo begon de jeugd aan het RJC-circuit met een toernooi bij DKC in Den Haag. Boris en Lindsey kwamen helaas al in de kwartfinale mix U-19 de latere winnaars tegen. In de single was er voor Boris winst en verlies, maar dat was niet genoeg om de poule door te komen. Lindsey kwam met ex-Fly Over Isabelle in de meisjesdubbel tot in de halve finale, hier werd in 3 sets verloren. In de single wist Lindsey zelfs de finale te bereiken. Haar tegenstander was te sterk, maar een tweede plaats is een mooi begin van het seizoen!

Beau deed mee aan het BV Houten Warming-up toernooi. Op dit ranking toernooi voor senioren kon op zaterdag op de niveaus 1 of 6 worden gespeeld, en op zondag in de 4 of 8. Beau speelde op zaterdag in de hoogste categorie (1), niet gewonnen, maar veel geleerd. In de 4 op zondag wist Beau wel een single partij te winnen. Oud-leden Milan en Lucas wist iets bijzonders te presteren: ze wonnen de dubbeltitel in zowel de 6 op zaterdag als de 4 op zondag! In de enkel was Milan ook succesvol: 1e in de herenenkel-6 en 2e in de herenenkel-4.

Tot slot was er op zaterdag het open toernooi van BC Nieuwerkerk. Ruud was niet succesvol in de single en had in de mannendubbel-8 zowel winst als verlies. In de mix-8 kwam hij met Annemarie Sohier (BC Invictus) tot de halve finale. Al met al een mooie start van het nieuwe seizoen.

NK 09092019