Laatste Lansingerland toernooi

Al vele jaren komen spelers van Fly Over, Nerash en Pip bijeen om met en tegen elkaar te spelen op het Lansingerland toernooi. Met de aankomende fusie vond op vrijdag 22 november de laatste editie plaats, dit keer was Sporthal Rijneveen in Bleiswijk de locatie. De organisatie was in goede handen bij Sander Fase, Niko Koot, Truus in ’t Veen en Zita van Zanten. Zij hadden 5 poules samengesteld om te dubbelen of te mixen. De poulenamen waren geïnspireerd door de inzendingen voor de prijsvraag over de nieuwe verenigingsnaam.

Er werden door de 67 deelnemers wedstrijden van ca. 10 minuten gespeeld met wisselende partners en tegenstanders. Er werd flink strijd geleverd, maar er was bovenal veel plezier. En het was natuurlijk een avond om nader kennis te maken met spelers van de andere verenigingen. Na het toernooi kreeg iedere deelnemer een mooi aandenken mee: een sleutelhanger (of tashanger?) van roestvrij staal in de vorm van een shuttle, met daarop de logo’s van de drie verenigingen. Een echt collectorsitem! Ook stonden de 2 sponsors vermeld, te weten Rovasta en Formzet (Ed!) die dit belangeloos mogelijk hebben gemaakt! Hierna maakte Ria nog een mooie groepsfoto van de deelnemers, dank daarvoor!

Na het omkleden en douchen kwam het grootste deel van het spelersveld weer bijeen in Ricky’s Sportsbar. Uiteraard voor een welverdiend drankje, maar zeker ook om de uitslagen te horen. De poule der gevederde ballen: 1) Fred Asbeek Brusse (Nerash), 2) Wesley Merk (Pip), 3) Rachelle Mostert (Pip). De poule van de vliegende veren: 1) Marcel Ardon (Pip), 2) Milan Koot (Pip), 3) Peter den Boer (Pip). De poule der  gespannen snaren: 1) Kjeld Huijsers (Nerash), 2) Wanted, 3) Tommy van Dartel (Nerash). De poule der schuine slagen: 1) Vincent de Groot (Fly Over), 2) Niko Koot (Fly Over), 3) Julia Henze (Nerash). De supershuttles: 1) Paul Elsing (Nerash), 2) Roepesh Ramanand (Nerash), 3) Suzanne van der Waal (Fly Over). De winnaars gingen op de foto bij Zita en kregen een schotel die ze konden omruilen bij Ricky voor een schaal lekkere hapjes (die uiteraard moest worden gedeeld!). Maar wie is toch de overall-winnaar die de grote bokaal mee mocht nemen? Antwoord: Kjeld! Daar werd op gedronken en het bleef nog lang onrustig…

NK 23112019

Ps: Foto’s volgen!