Mooi lustrum 3Bhoektoernooi

Op zaterdag 25 maart vond het 30e 3Bhoektoernooi plaats. Het aantal inschrijvingen was helaas wat lager dan vorig jaar, maar het was een enerverend toernooi. Het toernooi vond plaats onder de naam Formzet BC TAB Fly Over 3Bhoektoernooi 2018. Naast hoofdsponsor Formzet waren er nog een aantal lokale sponsors.
In de HE6 bereikten de broers Lucas (BC Asterix) en Milan Koot (Pip) de finale. Dat was voor beiden de eerste keer, Milan won de spannende finale. In de VE6 werd Eline Clarisse (ELO United) de kampioen, Ilona Geene (Pip) pakte de tweede plaats. Het gemengd dubbel was een prooi voor Peter den Boer en Rachelle Mosterd (Pip) die in de finale vader Dago en dochter Kira Hoyer (BC Delft) versloegen. In de herendubbel wisten Hidde Duivenvoorden (Fly Over) en Milan Koot hun titel te prolongeren ten koste van Marcel Ardon (Pip) en Peter Klok (TFS).
In de categorie 8 wist Sara Lee van der Hulst (Fly Over) zich te plaatsen voor maar liefst 3 finales, maar raakte helaas geblesseerd waardoor deze finales niet konden worden gespeeld. In de ME 8 ging de titel naar Imme de Wilde (Fly Over) voor Sara Lee. In de GD 8 ging de titel naar Brian van Vliet en Esmee Hoogerbrugge (Pip) voor Sara Lee en Thimo Overes (Fly Over). In de DD 8 werden Lindsey Beernink en Elise Manhoudt (Fly Over) kampioen voor Sara Lee en Imme.
In de HE 8 ging de finale tussen twee pippers, Jeroen van Venetie versloeg Brian van Vliet. In de HD 8 werden Fabian Leidelmeyer en Henric van der Wouden (Nerash) kampioen, de tweede plaats was in dit onderdeel voor vader Ed Swanborn (Fly Over) en zoon Dico (Zeemeeuwen).
Voordat de prijsuitreiking plaats vond, bedankte Roel de diverse vrijwilligers en sponsoren. En uiteraard de toernooicommissie (Benjamin van Bavel, Lucas Koot en Milan Koot) en Maudy den Boer die de commissie de gehele dag had ondersteund. In Ricky’s Sportsbar werd daarna nog gezellig teruggeblikt op een mooie zaterdag. Op naar volgend jaar!

NB: Natuurlijk was onze huisfotograaf Remko Bot alias Stiefpaparazzi weer present. Met altijd een grijns op het gezicht heeft hij weer veel mooie foto’s geschoten, binnenkort komt hierover meer nieuws. Dank alvast, Remko!

Uitslagen 3Bhoektoernooi 2018