Recreantentoernooi BC TAB Fly Over was weer een feestje

Al voor de 22e keer vond ons recreantentoernooi plaats en het was weer reuze gezellig. Spelers van BC Pijnacker, BMWV, BV DEO, Conquesto, Fly Over, Nerash en Pip waren naar Sporthal Rijneveen gekomen. Maar liefst 50 spelers storten zich in 1 van de 7 mix-of dubbelpoules. Zoveel mogelijk was rekening gehouden met het niveau van de spelers, zodat er veelal spannende wedstrijden te zien waren. En hoewel de recreant geen ‘broodspeler’ is, werd toch met veel inzet en zweetdruppels gestreden voor de punten. Er waren steeds wedstrijden van 10 minuten met wisselende partners, dus aan het eind van de avond kon de organisatie tot een mooie uitslag komen.

Dat leverde soms nog wat rekenwerk op, want er waren verschilleden poules waar meerdere mensen op nr. 1 eindigden. Nadat Niko en Roel hier een wiskundig model op hadden losgelaten, kwamen de volgende 7 poulewinnaars uit de bus: Peter van Dissel (DEO), Bertine Brehler (BC Pijnacker), Truus in ’t Veen (Nerash), Lindsey Beernink (Fly Over), Irene Evers (BC Pijnacker), Bram Zuidam (DEO) en Sharina Lamens (Pip). Zij ontvingen een mooie fles wijn (Lindsey heeft de fles geschonken aan een dame uit haar poule die wel mag drinken…). Ook kregen alle deelnemers een op voorletter uitgezochte  chocoladeletter mee, want bij dit toernooi is iedere deelnemer een winnaar! Met dank aan Suzanne vond daarna nog een ware fotosessie plaats.

Niko is dit toernooi ooit in 1997 met John Voorn gestart, en nadat John is gestopt, heeft Roel zijn plek overgenomen ( inmiddels ook al ruim 15 jaar). Dat dit toernooi ieder jaar weer zo’n mooie opkomst heeft, maakt ons heel blij. Volgend jaar zal er bij de nieuwe vereniging zeker ook een recreantentoernooi worden georganiseerd, we gaan voor behoud van het plezier van de afgelopen jaren!

NK 02112019