Terugblik op Cees van der Sman BC TAB Fly Over jeugdtoernooi 2019

Voor het 11e jaar op rij organiseerde Fly Over op 5 oktober jl. haar jeugdtoernooi. Hoewel vele jaren lang het toernooi meer dan vol zat, was de opkomst dit jaar lager. Evengoed had de toernooicommissie een strak en uitdagend speelschema gemaakt. Lucas, Milan en Thimo moesten het doen zonder Benjamin (tijdelijk in Canada), maar kregen o.a. hulp van Menno (Pip).
In de U-11 tot en met U-19 werd met veel bloed, zweet en tranen gespeeld. Tussendoor werd Ricky’s Sportsbar bezocht voor een hapje en een drankje. Daar vond ook de loterij plaats, voorbereid door Mignon, en meesterlijk aan elkaar gepraat door Wouter. Natuurlijk was de hele dag de hoffotograaf Remko alias Siefpaparazzi aanwezig. Ook de tribune was goed gevuld.
Aan het begin van de avond was het tijd voor uitreiking van de prachtige bekers aan de winnaars. Voor Fly Over vielen in de prijzen: Maximilien (1e prijs JE-13), Dico (2e prijs JE-U13), Leonie en Marieke (1e prijs MD-U15), Thimo (2e prijs JE-U19), Sara Lee (1e prijs ME-U19) en Lindsey (2e prijs ME-U19).
De deelnemers krijgen nog een mail met een link naar de foto’s. Volgend jaar zal het jeugdtoernooi plaats vinden onder de naam van de nieuwe vereniging. Met de inbreng van de Fly Over vrijwilligers en die van Nerash en Pip wordt ook dat toernooi vast een succes!
NK 12102019