Tropisch clubkampioenschap blijkt mooie seizoensafsluiting

Ondanks dat 30 juni een erg warme zaterdag was, durfden vele leden de uitdaging van de clubkampioenschappen aan. De toernooicommissie (Benjamin, Milan, Lucas en Thimo) hadden een uitdagend wedstrijdschema gemaakt, sommige spelers kwamen wel aan 8 wedstrijden! Er is veel gestreden en gezweet, maar steeds in een goede sfeer.
En wat extra leuk is, weer veel nieuwe clubkampioenen! Wouter is de nieuwe kampioen herenenkel senioren, na winst in de finale tegen Norbert. Bij de dames eindigden Elise, Lindsey en Sara Lee gelijk, maar Sara Lee had het beste game-saldo en is daarmee kampioen bij de dames. In de herendubbel senioren was de titel voor Milan en Thimo, de tweede plaats voor Beau en Perry. De mix senioren was een prooi voor Elise en Wouter, met een tweede plaats voor Ronald (Luitjes) en Sara Lee.
Bij de recreanten enkelspel pakte Marco de titel door in de finale Pedro te verslaan. Pedro had niets te klagen, want hij werd met Ronald (Lepelaar) kampioen in de dubbel. Hier was de tweede plaats voor Dali en Judith. De nieuwe kampioen enkelspel bij de dames recreanten is Suzanne, met een tweede plaats voor Judith.
Bij de jeugd werden de enkels gemengd gespeeld. In groep 3 werd Manaar de winnaar, en Mirjem pakte de tweede plaats. In groep 2 was de eerste plaats voor Marieke, en de tweede plek voor Maximilien. In de hoogste groep werd Ryan de winnaar, gevolgd door Lorrain. Dit betekent ook dat Ryan nu clubkampioen enkelspel jongens is, en Lorrain clubkampioen enkelspel meisjes! Ook werden bij de jeugd nog mooie dubbels gespeeld in 3 groepen. De uitslagen: poule 1: 1) Kana en Sara Lee, 2) Boris en Maximilien, poule 2: 1) Elise en Mirjem, 2) Beau en Jolie, poule 3: 1) Marieke en Ryan, 2) Luuk en Saske.
Na al dit sportieve geweld stonden ‘de mannen’ klaar om te zorgen voor een heerlijke bbq (dank aan Jumbo Bleiswijk en Joker). Heerlijk in het zonnetje op het terras van Ricky’s Sportsbar hebben we hier van genoten. Het toetje was de smakelijke opbrengst van de ‘Heel Fly Over bakt’-wedstrijd. Dank ook aan Sophie en Anetta voor de organisatie. De bbq werd extra vrolijk door de optredens van Imme&vriendin, en Ron&Suzanne. Voorzitter Roel sprak dank uit aan alle vrijwilligers van de club en tot slot werden de bekers en medailles uitgereikt aan alle kampioenen van deze mooie zaterdag.
Nu gaan we richting zomervakantie, maar we kunnen wel elke vrijdagavond terecht in Sporthal Oostmeer in Berkel en Rodenrijs voor een potje zomerbadminton. Foto’s van de clubkampioenschappen volgen spoedig!
NK 03072018