Zweten bij de clubkampioenschappen

Zaterdag 29 juni jl. was een tropische dag buiten, maar ook in Sporthal Rijneveen! Ondanks de hitte streden de jeugdspelers, recreanten en senior competitiespelers voor wat ze waard waren. De organisatie bestond naast Thimo uit 3 ex-leden: Benjamin, Lucas en Milan. Zij speelden traditiegetrouw mee in de dubbel senioren, maar niet in de single, dat is echt voor de leden. Bij de dubbels wisten de koppels Lucas/Ronald (Luijtjes) en Elise/Lindsey hun poule te winnen. In de finale wisten de heren na een flinke strijd te winnen. In de single ging de finale tussen Beau en Roel, Beau won overtuigend, zijn naam komt op de wisselbeker (beter bekend als de Hidde-beker). In de damesenkel-poule was het heel spannend! Sara Lee wist uiteindelijk op wedstrijdpunten haar titel te behouden, voor Elise was net als in 2018 de tweede plaats het resultaat.

Bij de enkelspel recreanten leek Vincent de grote verassing te worden. Uiteindelijk kon Marco hem in de finale toch nog stoppen, waarmee Marco zijn titel behield. In de spannende dubbel poule was er zilver voor Nancy en Niko, de hoofdprijs was voor Dalibor en Ron. Maximillien is de nieuw kampioen enkelspel bij de jongens. De tweede plaats was voor Teun. Bij de dubbels jeugd waren er leuke combinaties gemaakt van jonge en oudere jeugd. De eindstand van poule 1: 1) Elise/Teqai, 2) Sara Lee/Ethan, 3) Lindsey/Tijn. En het podium bij poule 2 zag er als volgt uit: 1) Boris/Maximillien, 2) Teun/Tijn, 3) Dico/Ryan.

In de avond was het gezellig bij Ricky’s met de bbq, live-muziek van Ron en Suzanne, de toetjes van de ‘Heel Fly Over bakt’-wedstrijd en de prijsuitreiking. De foto’s van Stiefpaparazzi volgen via een email met link. Fijne zomervakantie!

NK 07072019